۱۴۰۰ اسفند ۲, دوشنبه

فلسفه ازدواج موقت

 فلسفه ازدواج موقت

شايد هيچيك از احكام شرع اسلامی تا اينقدر مستمسك تبليغات دشمنان اسلام نبوده كه مسئلۀ متعه يا ازدواج موقت بوده است و نيز مسئلۀ تعدّد همسر برای مردان. و بنظر ميرسد كسی نيست كه از آنان بپرسد كه مسئله دوستی های بين جنس مخالف در فرهنگ غرب كه از اصول نهادينه شدۀ اين تمدن است پس معنايش چيست و فرقش چيست. 

معنايش همانست ولی فرقش در حقّ بچه كشی در رحم است و رها كردن كودكان در خيابان و نيز رها كردن زن هر گاه كه دوست دختر لوندتری از راه رسيد. در واقع فرق اين واقعه در حق و حقوق زن و فرزند است. يعنی آنچه كه دشمنان اسلام را برعليه اين نوع ازدواج به جنون انداخته دفاع اسلام از حقوق زن و فرزند است. پس واضح است كه داعيان اصلی و پس پردۀ اين عداوت مردان بولهوس و بيرحم هستند كه اين زمزمه را به زنان احمق تلقين می كنند كه: «واويلا كه حق شما در اسلام ضايع می شود!» زيرا كودك نيز حق زن است زيرا مادريّت يك حق فطری و واجب برای زن است. 

پس در فلسفۀ دوستی های غير متعهّد تماماً حقّ زن است كه نابود می شود كه مهمتر از همۀ اين حقوق ، همانا حق شرافت وعصمت وعزت اوست كه از بين می رود و از او يك كالای محض جنسی می سازد ، يك روسپی محترم! و احترامش از جانب مردان وحشی، از بابت مجانی بودن آن است. و نام اين روسپی گری مجانی هم بسيار مقّدس است: آزادی! 

زن تحت همين عنوان بود كه به اسارت ابدی بند تنبان مرد افتاد. ازدواج موقت بهرحال، خواه ناخواه يكی از محصولات اين تمدن مدرن است. اگر در عصر قديم فقط در مواردی بعنوان تنها راه حل بكار گرفته می شد امروزه تنها راه ادامۀ بقاست. بسيار جای تأسف است كه كشور ما نيز تحت تأثير تبليغات حقوق بشری بالاخره نتوانست ازدواج موقت را رسميّت بخشد و تبديل به نهادی اجتماعی و مشروع سازد و لذا همين امر يكی از علل رشد فحشاء و فساد شده است و بصورت امری قاچاق عمل می شود و بدينگونه غرب توانست اين شقاوت را به ما هم تحميل كند و ما هم پذيرفتيم تا مبادا كه نام ما در جرگۀ غير متمدنها و وحشی ها به ثبت برسد و برعليه ما قطعنامه صادر شود. 

يعنی اين تهاجم فرهنگی را پذيرفتيم و در حال نهادينه كردنش هستيم تا از قافلۀ تمدن غرب عقب نباشيم. تجربه نشان می دهد كه اكثريت قريب به اتفاق ازدواجهای موقت، تبديل به ازدواج دائم می شود بشرطی كه قاچاق محسوب نگردد و رسميت حقوقی وعرفی داشته باشد. فرق باطنی متعه از دوستی های فاسقانه، در نام خدا و حضور او بعنوان شاهد است. حذف اين نام موجب تباهی وغايت تيره بختی بشر و مخصوصاً زن گرديده است: ازدواج خدائی وغير خدائی.

کتاب دائرةالمعارف عرفانی جلد دوم – خودشناسی شرعی-تألیف استاد علی اکبر خانجانی

==========

همه کتابها و مقالات خودشناسی و عرفان در تلگرام

https://t.me/khodshenasi4

کتابخانه صوتی : https://t.me/khanjanyaudiobooks

@khanjanyaudiobooks
https://t.me/ezdevajvaeshgh/2228

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

توجه:فقط اعضای این وبلاگ می‌توانند نظر خود را ارسال کنند.