۱۳۹۷ خرداد ۹, چهارشنبه

آنگاه که دیگر بازی تمام است


۱۴۲- در این لحظات و وضعیت ها واضح تر می توانید حق وجودم را درک کنید : آنگاه که دیگر هیچ امیدی ندارید، آنگاه که مورد نفرت همگان واقع شدید، آنگاه که با مرگ روبرو هستید، آنگاه که به خودتان خیانت کردید و آنگاه که دیگر بازی تمام است. 

استاد علی اکبر خانجانی 
کتاب هستی بایستی 

۱۳۹۷ خرداد ۸, سه‌شنبه

طلاق عاطفی

طلاق عاطفی
۱۳۴- ... زنانی که جز شوهران خود هر مردی را به دل خود راه میدهند چرا که نمی خواهند تحت اراده و ولایت شوهر باشند. اینان چه بسا حتی در رابطه جنسی هم تمام تلاش خود را می کنند تا شوهر بر دلشان رسوخ نکند. و این زمینه زنای باطنی است آنهم در آغوش شوهر! این عذابی عظیم است تا آنجا که زن بکلی از میل به همخوابگی با شوهر نفرت می یابد و این سرآغاز طلاق باطنی است که موسوم است به طلاق عاطفی!

۱۳۵- این اسرار مگو را عیان کردیم تا دیگر جای هیچ بهانه ای نباشد و زن بداند که مشغول ارتکاب چه جنایتی در حق خویشتن است....

استاد علی اکبر خانجانی
کتاب فریادِ زن

دانلود کتاب از :
https://t.me/zanashooee2/109

۱۳۹۷ خرداد ۷, دوشنبه

عشق و عدالت

عشق و عدالت
... آیا انسان عاشق می تواند و یا می باید که بر عدل و انصاف حکم راند و عمل نماید؟ آیا مادر می تواند نسبت به فرزند خود عادل باشد؟ پس چگونه می تواند در محکمه قضائی حکمی عادلانه دهد.  آیا اصولاً یک عاشق می تواند عیوب دیگران را آنگونه که هست ببیند و آن عیوب را لعنت کند؟ و این از قدرت عشق است و نه از ضعف آن، از رحمت است و نه از جهالت.  همانطور که حتی پیامبر و علی بندرت احکام و حدود غضبناک شرعی را در مورد مؤمنی اجرا می کردند و بلکه اکثراً گناه مردم را نادیده می گرفتند و مقام ستاری به همین معنا است..... 
استاد علی اکبر خانجانی 
کتاب فلسفه وجودی زن ص ۴۳

۱۳۹۷ خرداد ۶, یکشنبه

گناه چیست؟

گناه چیست؟ 
کسی که برای ارضای خودش از تمام مال و نام و جانش هم بگذرد تازه یک گناهکار کامل و حرفه ای است عین شیطان که به خاطر تکبرش جهنم را ترجیح داد و خود را به نابودی ابدی مبتلا کرد.  یعنی ایثار اگر برای آرمان و اعتقادت و امیال خود و یا تحت عنوان خدمت به خلق و برای عدالت و آزادی و وطن و ایدئولوژی و رهرو و...  باشد دروغی به غایت متافقانه است و از بزرگترین گناهان است.  پس گناه نیز چنان تعریف شد که هرگز قابل تحریف نباشد. 
استاد علی اکبر خانجانی

کتاب هستی بایستی

۱۳۹۷ خرداد ۵, شنبه

نگاه من به زنان

من و زنان  
۱۵۸- من به عنوان یک مرد، همیشه پاکی زنان را نگریسته ام به همین دلیل تمام زنان در کنار من احساس پاک بودن,  با حیا بودن و نجیب بودن می کنند حتی فواحش.  و هیچکس چون من نتوانسته است به زن نگاه کند و لذا همه زنان جهان عاشق من هستند. 
۱۵۹- من به لحاظ غریزه جنسی قدرتمندترین مرد جهان هستم و. در عین حال به همین شدت به لحاظ شهوانی صبورترین و پاک ترین مرد جهانم.  من مردترین مردان جهانم.  من مرد آرمانی همه زنان جهانم. 

۱۶۰- من همه زنان جهان را یکسان دوست می دارم و حتی به لحاظ غریزی و در چشم و دل و احساس من یک دختر چهارده ساله با یک پیر زن صد ساله فرقی ندارد. 

استاد علی اکبر خانجانی
کتاب هستی بایستی

۱۳۹۷ خرداد ۴, جمعه

فهمیدن و نفهمیدن

فهمیدن و نفهمیدن 
همواره نفهمیدن است که به طور یقین فهمیده می شود و فهمیدن ها همواره محکوم به فهم نشدن هستند و غرق در تردیدند و... 

اول و آخر  مبدأ و معاد فهمیدن همان نفهمیدن است.  فهمیدن در میانه راه فقط یک عارضه است یک مرضی که سراسر دردزا و تباه کننده است.  نفهمیدن - فهمیدن - نفهمیدن.  نفهمیِ نخستین یک نفهمی غزیزی - حیوانی است.  و نفهمی آخر یک واقعه انسانی است و به مثابه آگاه شدن بر نفهمی می باشد. 

استاد علی اکبر خانجانی 
کتاب شناخت شناسی ص ۱۳

۱۳۹۷ خرداد ۳, پنجشنبه

قانون محبت خالصانه

قانون محبت خالصانه
۹۹- هیچکس نمی تواند مرا دوست نداشته باشد قلباً.  بدین لحاظ هم یگانه دورانم.  ولی آنکه مرا اطاعت بی چون و چرا کند نجات می یابد و رشد می کند وگرنه دوستی مرا نیز از دست می دهد و آنگاه از خودش انتقام می ستاند. 

۱۰۰- هر کس را که شدیدتر دوست داشته باشم اگر به همان شدت از من اطاعت نکند و خاشع نگردد به همان شدت تباه می گردد و به عذاب می افتد.  این قانون جاویدان محبت خالصانه است. 

استاد علی اکبر خانجانی 
کتاب هستی بایستی 

۱۳۹۷ خرداد ۲, چهارشنبه

شهادت

شهادت
۶۰۸ - هدایت یعنی شاهد بر گمراهی خود بودن.  وجود یعنی شاهد بر نابودی خود بودن.  ایمان یعنی شاهد بر کفر خود بودن.  پاکی یعنی شاهد بر پلیدی خود بودن.  و « شهادت » یعنی همین.  پس همه چیز تعریف شد به گونه ای که هرگز قابل تحریف نباشد.  آیا اینطور نیست! 

استاد علی اکبر خانجانی 
کتاب هستی بایستی 

۱۳۹۷ خرداد ۱, سه‌شنبه

انتخاب

انتخاب 
ذات انتخاب، جمعی و جهانی است.  یعنی وقتی که انتخاب می کنی آنچه را که می دانی حق انتخاب است و انتخاب برحق است برای کل بشریت انتخاب می کنی نه فقط برای خودت.  لذا طبیعی است که همه و بخصوص در مرحله نخست اطرافیانت بر علیه انتخاب حق تو طغیان و عداوت نمایند زیرا ناحقی انتخاب آنان و یا عدم انتخاب آنان رسوا می شود و آنان جبرا بطرز حیرت آور و طلسم گونه ای بسوی انتخابی که تو کرده ای کشیده می شوند علیرغم میلشان. 

استاد علی اکبر خانجانی 
کتاب فلسفه وجودی زن ص ۶۰

۱۳۹۷ اردیبهشت ۳۱, دوشنبه

آخرالزمان ( سیر قهقرائی زمان - ضد زمان )

آخرالزمان ( سیر قهقرائی زمان - ضد زمان )
۹- ولی آن بخش از تاریخ کائنات که مربوط به عصر ما می شود اینست که در این دوره هفت هزار ساله اخیر که کل تاریخ تمدن موجود بر روی زمین است، شش هزار سال اول یعنی دوره نزول به پایان رسیده و ما در آخرالزمان دوران خویش قرار داریم یعنی در عرصه عروج هستیم که عرصه ضد زمان است و زمان در نفس بشری سیر قهقرائی دارد.  همانطور که علی (ع) می فرماید که در آخرالزمان یکسال تبدیل به ماه می شود و ماه به هفته تنزل می یابد و هفته به روز و روز هم به ساعت.  زیرا زمانیت و دهریت مربوط به عرصه نزول است که دور شدن از مبدأ می باشد که این دوری همان گستره زمان است و ما اینک روی به مبدأ داریم و لذا در مسیری خلاف تاریخ در حرکتیم.  و اینست راز کلام خدا در قرآن: کودکانی که پیرند. 
استاد علی اکیر خانجانی
کتاب خداشناسی امامیه جلد دوم ص ۳۷۹

۱۳۹۷ اردیبهشت ۳۰, یکشنبه

هویت فکری و مادری زن

هویت فکری و مادری زن
آیا براستی شنیده ها و خوانده ها و آموزش های همگانی و مدرسه ای در حکم فکر هستند و تفکر محسوب می شوند؟ اگر چنین باشد لااقل زن به مدرسه رفته مدرن چرا زنی متفکر نشده است، آیا مگر مرد به مدرسه و دانشگاه رفته بخودی خود متفکر شده است؟ آری براستی که زن به مدرسه رفته فقط حرافتر و مدعی تر و متکبرتر شده است همچون مردان به مدرسه رفته.  ولی زن در این سودا لااقل همچون مرد نه تنها به قدرت و مکنت کاذب بیشتری نرسیده بلکه حتی از ابتدائی ترین هویت طبیعی خود همچون هویت مادری و عزت و لذت خانه داری نیز ساقط گردید و در برزخی بی انتها افتاد فقط به صرف مدرک تحصیلی گرفتن و شلوار پوشیدن و برگه رأی در صندوق انداختن ( به قول نیچه). 

استاد علی اکبر خانجانی
 کتاب فلسفه وجودی زن ص ۴۸

۱۳۹۷ اردیبهشت ۲۹, شنبه

انسان امپریالیست

انسان امپریالیست


کسی که از دوست داشتن اکراه دارد و بلکه فقط می خواهد که دوست داشته شود ذاتاً امپریالیست است...
شناخت امپریالیستی سودائی جز محبوبیت خویش ندارد و آنگاه هم که محبوب واقع شد نابود می کند زیرا تاب تحمل این محبوبیت را ندارد....
انسان امپریالیستی، یعنی انسانی که جز محبوب واقع شدن ندارد در عمل هم حامی و مرید قدرتهای امپریالیستی جهان است : مرید شاهان و دیکتاتورها و جهانخواران رنگارنگ. اینست که همه این نوع آدمها امروزه تمدن غرب و خاصه آمریکا را کعبه آمال خود می دانند. اینان دشمن عشق و دل هستند و لذا برای پنهان ساختن ماهیت خود، کردارشان تماماً تعاشقی و دلبری می باشد. همه امپریالیست ها ملوس هستند و تواضع نمایی و هنر فروشی و عشق - بازی مذهب آنهاست.


استاد علی اکبر خانجانی
کتاب شناخت شناسی ص ۹۰


۱۳۹۷ اردیبهشت ۲۸, جمعه

هوو پذیری

هوو پذیری ; لطیف ترین امتحان
...  پس می بینیم که هوو بزرگترین و عمیق ترین و لطیف ترین امتحان در امر ایمان و معرفت و عشق است و به همین دلیل حسادت که آشکارترین صورت تکبر و کفر است در رابطه با هوو است که رخ می نماید.  هوو در معنای وسیع ترش شامل هر رابطه دیگری می باشد مثلاً می بینیم که در صدر اسلام آنگاه که پیامبر اسلام در کمال رسالتش خطاب به همه مسلمانان گفت که : " هر که من مولای اویم زین پس علی مولای اوست" بزرگترین امتحان ایمان و اسلام و معرفت شد و به ناگاه از هزاران اصحاب پیامبر و مدعی ایمان چند نفری بیش باقی نماند زیرا پیامبر به زبان ساده گفته بود که " هر که مرا دوست دارد باید علی را دوست داشته باشد " زیرا علی عاشق پیامبر و محبوب وی بود و مظهر هوی کامل و همه صفات پروردگار بود... 

استاد علی اکبر خانجانی 
کتاب فلسفه وجودی زن ص ۳۹

۱۳۹۷ اردیبهشت ۲۷, پنجشنبه

ازدواجهای موقت سنتی و مدرن

ازدواجهای موقت سنتی و مدرن
بنابر این از طلاق تا انواع ازدواجهای موقت سنتی و مدرن ( با ملا و بی ملا ) و تا روسپی گری حرفه ای راه چندانی نیست و مثل قرار گرفتن بر یک ریل راه آهن است که خواه ناخواه از این مسیرها می گذرد.  هر چند که اکثر ازدواج های امروزی ماهیتاً و قلباً بر یک میثاق ابدی رخ نمی دهد و لذا از جنس ازدواج موقت است و به همین دلیل طلاق اینهمه آسان و فراوان است و بسیاری از ازدواج ها در کمتر از دو سال به پایان عمر خود می رسد.  زیرا فقط بر اساس نیاز جنسی و یا جنسی-اقتصادی پدید می آید و طبعاً از جنس ازدواج موقت می باشد و بدین ترتیب رگه های روسپی گری در همه این نوع ازدواج ها کاملاً مشهود است و لذا روسپی های کنار خیابان و فاحشه خانه ها بیهوده آنقدر بدنام شده اند.... 

استاد علی اکبر خانجانی 
کتاب فلسفه وجودی زن ص ۳۶

۱۳۹۷ اردیبهشت ۲۶, چهارشنبه

آخرالزمان و سرگردانی مردم

آخرالزمان و سرگردانی مردم
۱۴- در آخرالزمان هر چه که سرگردانی ها و عذابها و پوچی ها شدیدتر می شود رویکرد مردمان به دین خدا هم بیشتر شده و مکر با دین هم بهمان میزان رشد یافته است و صدها و هزاران مکتب و مذهب و عرفان های جعلی از جمله این مکرها با خدا و دین اوست که دجال در رأس این مکر قرار دارد که خود را صاحب و مدعی علم و فن می داند و سعی می کند دین خدا و وعده های الهی را بدینوسیله تبدیل و تحریف کند. 

استاد علی اکبر خانجانی 
کتاب خداشناسی امامیه جلد دوم ص ۳۸۸

۱۳۹۷ اردیبهشت ۲۵, سه‌شنبه

فقر و فحشا

فقر و فحشا
این باور بغایت روسپیانه است که می گوید فقر اقتصادی علت روسپی گری ما شد.  زیرا یک روسپی در درون خودش کاملاً می داند که فقر اقتصادی موجب نشده است که وی به روسپی گری روی آورد.  بنابر این کسی که بعنوان یک جامعه شناس یا مصلح اقتصادی فقر اقتصادی را موجب روسپی گری می داند خودش از زنان روسپی، روسپی تر است و یک روسپی منافق است که روسپی گری را قداست می بخشد.  و اتفاقاً در همه جا پاکترین زنان را عموماً در طبقات فقیر می یابی.  و این طبقه اشراف است که روسپی گری را قداست می بخشد و خود این طبقه منشأ روسپی گری می باشد.... 

استاد علی اکبر خانجانی 
کتاب فلسفه وجودی زن ص ۳۱ 

۱۳۹۷ اردیبهشت ۲۴, دوشنبه

معالجه طبیعی امراض

معالجه طبیعی امراض
هر مرضی، آدمی را به قلمرو « رضا » می اندازد جبراً، تا راضی به انسان شدن خود شود و جدال را رها کند. و لذا مبارزه با هر مرضی همانا مبارزه با انسانیت خویش است و این مبارزه باعث باقی ماندن آن مرض و استمرار عذاب آوری آن در انسان می شود و این راز لاعلاجی هر مرض است. پس آنچه که علم طب نامیده می شود بر خلاف علاج و سلامت بشر عمل می کند و مرض را در بشر پایدار می کند که هم جلوی رشد انسانیت را می گیرد و هم جلوی معالجه طبیعی مرض را. اینست که علم طب ذاتاً مرض پرست و جهل پرست است و ذاتاً همه اطباء ضد مذهب و ضد شعور بیماران خود هستند و ضد سلامتی انسان. زیرا هر مرضی به انسان می گوید که: دست از حیوانیت بردار و انسان شو. ولی اطباء می خواهند با همکاری خود مریض این ندای ذاتی مرض را خفه کنند تا مریض نه رشد یابد و نه علاج. تا هم حیوان بماند و هم مریض. 
استاد علی اکبر خانجانی
کتاب شناخت شناسی ص ۹۲

۱۳۹۷ اردیبهشت ۲۳, یکشنبه

حماقت مردانه و مکر زنانه

حماقت مردانه و مکر زنانه
" مرد مظهر عقل و زن مظهر عشق است " : به نظر ما دروغ و تهمت و جهل و سوء تفاهمی بزرگتر از این پدید نیامده است. پذیرش این ادعا از جانب مرد بزرگترین نشانه حماقت مردانه و از جانب زن هم بزرگترین نشانه مکر زنانه است. زیرا کل مکر زنانه محصول تجاهل اوست و عین تجاهل اوست.
....
این زن است که مظهر عقل است ولی عموماً از عقل خود بر علیه مرد استفاده می کند و این همان مکر اوست که به نوعی حق او نیز در قبال قلدری مرد هم محسوب می شود هر چند که در بلند مدت به ضرر خود زن است و چه بسا به مکر خود مبتلا می گردد و به جنون می گراید که این عذاب مکر او می باشد. مکرش با عقلش، عقلی که در او نقد است.

استاد علی اکبر خانجانی
کتاب فلسفه وجودی مرد ص ۵۶

۱۳۹۷ اردیبهشت ۲۲, شنبه

من و پول

من و پول
۵۱۳- همه دیوانه اند و به واسطه دیوی که نامش " پول " است تسخیر شده اند. من تنها انسان این دورانم که این دیو نتوانسته مرا تسخیر نماید. من تنها خردمند این دورانم. من تنها کسی هستم که خودم هستم. مابقی پول هستند. من پیشوای کسانی هستم که نمی خواهند پول شوند و پول پیشوای کسانی است که نمی خواهند انسان باشند.

استاد علی اکبر خانجانی
کتاب " هستی بایستی"

۱۳۹۷ اردیبهشت ۲۱, جمعه

عرفان و خون

عرفان و خون




جدای اینکه همه عارفان همواره جان در آستین دارند و هر یک دهها موت ارادی را تجربه می کنند تا بقول علی (ع) خالص شوند و بسیاری از آنان به تراژیکترین وضعی شهید شده اند چرا که اسرار در میان آورده اند ولی به لحاظ اجتماعی و تاریخی هم شکوفائی عرفان رابطه ای مستقیم به حجامتهای اجتماعی داشته است و در دوره جنگهای خونین شاهد ظهور عالیترین عرفانها بوده ایم. در تاریخ اسلام شاهد سه دوره کلی از جوشش عرفانی هستیم که نخستین مرحله آن از قلب خونین واقعه عاشورا آغاز می شود و در طی یک سده از آن ماجرا شاهد ظهور صدها عارف و صوفی هستیم که الّبته اکثرشان بر مدار وجود خونین امامان رخ نموده اند که دو تن از مشهورترین آنان در این دوره عبارتند از شخصیت افسانه ای «ابن سنان» و نیز با یزید بسطامی، موج دوم جوشش عرفانی از بطن جنگهای صلیبی پدید آمد که شاخص ترین سیمای این دوره منصورحلاج و شیخ اشراق است که هر دو شهید شدند. و امّا موج سوم و خونین ترین دوره تاریخ اسلام ایرانی واقعه حمله مغول می باشد که از دریای خون این ماجرا بزرگترین عرفای ایرانی و فارسی زبان در جهان آشکار شدند که عطار و مولوی و شمس و حافظ از این جمله اند و بسیاری دگر. و اکثر عارفان این دوره جان سالم بدر بردند زیرا مردم زیر تیغ مغول بودند. و امّا شور عرفانی در کشورمان افول کرده بود که با وقوع انقلاب اسلامی و حمله عراق یکبار دگر برخاست که این واقعه را بایستی موج چهارم دانست. به یک معنا آنگاه که جامعه ای دچار حجامت شده و خون زلالتر و پاکتر می گردد و نیز بطالت حیات دنیا بیشتر مشهود می شود امکان بیداری بیشتری پدید می آید. و امّا آن عارف مطلق نیز در آخرالزمان و در یک طوفان خون جهانگیر ظهور می کند.

استاد علی اکبر خانجانی
دائرةالمعارف عرفانی جلد ۶ ص ۶۸

۱۳۹۷ اردیبهشت ۲۰, پنجشنبه

ناکامی در زندگی زناشوئی

 ناکامی در زندگی زناشوئی 
یک قدرت اسرار آمیز و متافیزیکی وجود دارد که بین زن و شوهر حائل است و اجازه نمی دهد یکی از این دو در دیگری حل شود و وصال وجودی رخ نماید.  ناکامی در زندگی زناشوئی که " بدبختی "  هم نامیده می شود به همین معنا می باشد.  و بدین لحاظ است که ازدواج سرآغاز تجربه تفرید و تجرید است به لحاظ روانی : تجربه تنهائی نفس.  این تجربه می تواند عرصه پدید آمدن " هویت " باشد بشرط اینکه آدمی بر این واقعه معرفت داشته باشد و تسلیمش گردد و با جریان تنها شدن باطنی خود جدال نکند و دست از " اراده به بلعیدن همسر " بردارد. 

استاد علی اکبر خانجانی 
کتاب فلسفه وجودی زن ص ۱۴

۱۳۹۷ اردیبهشت ۱۹, چهارشنبه

انتخاب همسر

انتخاب همسر 
...  و بدین ترتیب حتی متعارف ترین روابط زناشوئی و کلاً میزان انتخاب همسر از نظر مرد یک شعار بیش نیست: زن سکسی و مطیع.  و مابقی شرایط اموری جانبی محسوب می شود.  و شعار مشابه همین وضع در نزد زن چنین است : مرد ثروتمند و مطیع.  و این غایت همسر بعنوان یک ابزار است ولی حتی این غایت و فرمول نیز علیرغم میل پیروانش عمری بسیار کوتاه دارد و غایت این هر دو غایت دو نوع جنون و پوچی است. 

استاد علی اکبر خانجانی کتاب فلسفه وجودی زن ص ۸

۱۳۹۷ اردیبهشت ۱۸, سه‌شنبه

هویت ذاتی زن

هویت ذاتی زن
زن همواره می خواهد که مردی وی را عاشقانه بپرستد.  اینست آن هویتی که ذاتاً برایش باقی می ماند و بدین واسطه همه کمبودها و سختی ها را گوارا می یابد.  زنی که عاشق صادق داشته باشد هرگز دکتر و مهندس و رئیس بودن و پولدار بودن و آزادیهای اجتماعی را ارزشی چندان نمی نهد و چنگی به دلش نمی زند. ولی زنی که عاشقی نداشته باشد و یا اینکه خودش عاشق نباشد تمام هم و غمش کسب قدرت بیرونی است : قدرت علمی، اقتصادی، اجتماعی، هنری، فنی و سکسی، و اگر هیچکدام از این امکانات را هم نداشته باشد به مذهب خرافه چنگ می زند و مبدل به رمال و فال گیر و وردخوان و متشرعی بغایت افراطی و دیوانه می شود و گاه تارک دنیا می گردد : راهبه!  همین وضعیت شامل حال مرد هم می شود و اگر زنی نباشد که وی را پرستش نماید بطرز جنون آمیزی بسوی کسب قدرتهای بیرونی می رود مگر اینکه این مرد اهل ایمان و معرفت باشد و رو بسوی کانون هویت ذاتی خویش داشته باشد. همین مسئله در باره زن نیز مصداق دارد. 

استاد علی اکبر خانجانی 
کتاب فلسفه وجودی زن ص ۱۱

۱۳۹۷ اردیبهشت ۱۷, دوشنبه

افسردگی و خودکشی در زنان

افسردگی و خودکشی در زنان
خودکشی در معنای وسیع و انواع بسیار گوناگونش عاقبت تلاش آدمی برای رسیدن به هویت خودبخودی می باشد که در زنان بسیار شدیدتر و فاجعه آمیزتر و سریع تر از مردان رخ می نماید زیرا که زن بلحاظ وجودی حتی در کوتاه مدت هم نمی تواند در خارج از عرصه عاطفه و محبت و ایثار و عشق ورزی برای خود هویتی را احساس نماید ولی مرد می تواند برای مدتی خود را به این هویت کاذب سرگرم نماید و در جهان ماده احساسی از " خود " داشته باشد. زنی که عشق و ایثار را در شأن خود نمی بیند و یا آنرا کافی نمی داند در جنون مردواری خویش پوچ و فاسد و بدبخت می گردد....  به همین دلیل است که امروزه بیماری افسردگی عموماً یک بیماری عام زنانه است : زنان مدرنی که می خواهند با مرد برابر شوند ولی نهایتاً فقط با بدن خود برابر می شوند و هویت آنها مترادف با سکس محض می شود. 

استاد علی اکبر خانجانی 
کتاب فلسفه وجودی زن ص ۹
https://t.me/zanashooee2

۱۳۹۷ اردیبهشت ۱۶, یکشنبه

رابطه انکار نیاز جنسی و اعتیاد

رابطه انکار نیاز جنسی و اعتیاد
و مرد به میزانی که زن را منکر است و نیاز جنسی و روانی خود به او را انکار می کند و او را تحقیر می نماید و به حقوقش تجاوز می کند این بی خودی ذاتی خود را نمی بیند و آن را در زن نمی یابد و لذا در قحطی ذات می ماند و محتاج به مستی های مصنوعی می شود.

اعتیاد، نشانه بارز کبر و ستم مرد نسبت به زن است. و زنان را نیز مردان به عمد معتاد می کنند تا بی هوش و بی خود سازند و تصاحب نمایند و بتوانند با وی هر چه که خواهند بکنند.

استاد علی اکبر خانجانی
کتاب فلسفه وجودی مرد ص ۴۶

۱۳۹۷ اردیبهشت ۱۵, شنبه

بن بست عاطفی و جنسی مرد و ارتباط با عالم غیب

بن بست عاطفی و جنسی مرد و ارتباط با عالم غیب
این یک واقعیت تلخ و مضحک است که هر مردی که با زنش قهر می کند و با وی به بن بست عاطفی و جنسی و فکری می رسد به ناگاه درویش و عارف می شود و کوس اناالحق می زند و بساط ارشاد خلایق می گسترد و دعوی ارتباط با عالم غیب می کند و جن می گیرد و روح احضار می کند و ملائک می فروشد و کشف و کرامات می یابد و خلاصه معجزه گر می شود و ناجی بشریت!؟ امروزه در شهر و روستا از شرق تا غرب جهان در هر گذری مواجه با یکی از این " عارفان بزرگ " هستیم که در یک کلام جملگی اسیر و بیمار و دیوانه بند تنبان خویشند و هنوز گامی به سوی بالاتنه بر نداشته اند و از معرفت و محبت بیگانه اند. این از مهمترین پدیده های جهان مدرن است که براستی جای تحقیق و حیرت و عبرت عظیم می باشد.  این عرفان در یک کلام چیزی جز واکنش در قبال زجر و جنون جنسی نیست.

استاد علی اکبر خانجانی
کتاب فلسفه وجودی مرد ص ۷۲ 

۱۳۹۷ اردیبهشت ۱۴, جمعه

حجب و حیا و حجاب و نماز

حجب و حیا و حجاب و نماز
حجب و حیا و حجاب اصل اول و محور دین محمد (ص) است و البته امری مربوط به مؤمنان است و نه مسلمانان موروثی و صرفاً ادعائی که دین هنوز در آنها امری قلبی ( ایمانی) نشده است.  سایر احکام شریعت از جمله نماز هم فقط مختص مؤمنان است همانطور که در ده ها آیات قرآنی فقط مؤمنان را مخاطب ساخته است و نه مسلمین را.  این حجاب همچون نماز به طور طبیعی و مختارانه و بلکه مشتاقانه از وجود مؤمنان تراوش می کند و همچون میوه های دین قلبی است وگرنه موجب نفاق و ریاکاری و اکراه و ستم و بیزاری از دین می شود.  همانطور که در خانواده ها و جوامعی که این امور به صورت اکراه و اجبار القاء می گردد فسادها و فتنه هائی عظیم رخ می دهد و نفاق پدید می آورد که بدترین کفرهاست. 

استاد علی اکبر خانجانی 
کتاب فلسفه وجودی مرد ص ۶۳

۱۳۹۷ اردیبهشت ۱۲, چهارشنبه

زار مردان


زار مردان
.. اگر امروزه زار زدن مردان هم آغاز شده و چه بسا مردان بیش از زنان، زار می زنند بدان معناست که مردان شدیداً دچار نقصان و نابودی هویت و احساس وجود شده اند و دیگر هیچ چیزی به آنها لحظه ای احساس وجود و خدائیت نمی بخشد. قلمرو هنر مدرن که تماماً " هنر زار" است بیانیه احساس نابودی مردان مدرن می باشد.

استاد علی اکبر خانجانی
کتاب فلسفه وجودی مرد ص ۱۷

۱۳۹۷ اردیبهشت ۱۱, سه‌شنبه

تعریف انسانیت

تعریف انسانیت
۵۶۲- انسان یا صادق هست یا نیست. و این طور نیست که بشود گفت هر کسی چند درصد صادق یا کذاب است و یا اینکه در جائی صادق و در جای دیگری دروغگوست. انسان یا در درجات صدق زیست می کند و یا در درجات کذب. معرفت و عقل و دین و سلامت هم شامل همین امر است. هیچ ارزش و صفتی از انسان کمی و مکانیکی نیست. یا انسان هستی و یا نیستی. وارد کردن " نسبیت" در ارزش های انسانی تنها ترفند ابلیس در نابودی انسان است. انسان تنها موجود مطلق در جهان است. پس انسانیت هم تعریف شد.

استاد علی اکبر خانجانی
کتاب هستی بایستی

دانلود کتاب از : 
https://t.me/ensanchist/173