در باره حجاب
تاریخ بشر با برهنگی و زشتی آغاز شد و به همان غایت می رود. منظور از آغاز تاریخ همانا آغاز خروج آدم و حوا از بهشت است که با واقعه برهنه دیدن و لذا زشت دیدن خودشان همراه بود و همین زشتیِ حاصل از دیدن عورتهایشان بود که عمر بهشتی بهشت را به سر آورد و این همان خروج از بهشت بود. این واقعه در رابطه با هر آدم و حوائی در شب اول ازدواج رخ می دهد که مثابه خروج آنها از بهشت عشق و ماه عسل می باشد و اگر تاریخ همان تاریخ مدنیت و گردهمائی بشر است پس با این واقعه آدم-حوائی که سرآغاز تشکیل خانواده می باشد همراه است.
آدم و حوا از ازل در بهشت کاملاً برهنه بودند ولی این برهنگی در نظرشان زشت نمی آمد. ولی چه اتفاقی رخ داد که آنها را در چشم همدیگر زشت ساخت و بهشت را بر آنان حرام نمود و لباس اختراع شد؟ اختراع لباس (برگ درختان) توأم با زشت دیدن عورتها و خروج از بهشت (عشق-محرمیت) می باشد.
از کتاب کند و کاوی در اصول تألیف استاد علی اکبر خانجانی جلد چهارم
#حجاب
#آدم_و_حوا
#بهشت
#لباس
#کتاب_صوتی_در_باره_حجاب
http://khodshenasi.net/21-kandokavi%20dar%20%20osol4%20%20(04).mp3
فهرست این کتاب:
آرزو-ترانه سرائی-فلسطین-دکتر علی شریعتی-نژادپرستی-حجاب-گرایشات عرفانی-آتش-فرقه های مذهبی-اقتصاد-التقاطی گری-صدق-محبت-اندیشه های ظلم ستیز-امید-رشد اخلاقی-ذات علوم بشری-انقلابیگری-سینمای سیاسی-عرفان نظری-سوسیالیزم-احساس مسئولیت-شکست-مبارزات رهائی بخش-فلسفه ملاصدرا-دوستی-علم تأویل یا هرمنوتیک
۲۱ کتاب کندوکاوی در اصول جلد۴ (پدیده شناسی عناصر فرهنگ و تمدن) (THE PRINCIPLE OF PRINCIPLES 4)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
توجه:فقط اعضای این وبلاگ میتوانند نظر خود را ارسال کنند.