۱۳۹۸ آذر ۹, شنبه

کتاب صوتی محاق : خودکشی و ...

کتاب صوتی محاق
خودکشی
خودکشی گناه است: نه به این دلیل که حکم خدا آن را نهی کرده است بلکه مردمان از بابت خودکشی تو، تو را لعن می کنند خاصه نزدیک ترین کسانت. از اینکه نتوانستی آنها را تحمل کنی و این حقیقت را آشکار ساختی. و اینک زجر می کشند از اینکه چرا نمی توانند آنها هم از تو تقلید کنند و راحت شوند، از فرط بخل.
پس حکم مردم این می شود: هر گاه که از زندگی بیزار شدی یعنی از مردم به کمال نفرت رسیدی تظاهر کن عاشق مردم شده ای و دست بکار نجات مردم شو تا خود مردم تو را بکشند، شهید شو!
آنکه از فرط نفرت از جهان و جهانیان از جان خود سیر می شود عاشق مردم می شود. این واقعیت به یک میزان هم راست است و هم دروغ!
و اما آنکه «خود» را یعنی منیت را به قتل برساند مجبور به تن کشی نمی شود.
ولی اکثریت مردم به تدریج می آموزند که «من» را کرخت و تخدیر نمایند به واسطه اشتغالات، تفریحات و بازی ها، مواد مستی آور و مخدرات، تلویزیون و ... و مابقی خودکشی می کنند یا انقلابی می شوند یا عاشق می شوند و یا جنایتکار.
از کتاب محاق تألیف استاد علی اکبر خانجانی

۱۳۹۸ آذر ۸, جمعه

کتاب صوتی من- تو- او (خداشناسی اجتماعی)(زمینه ای در عرفان خانواده)

کتاب صوتی من تو او
پس در کلام آخر باید چنین گفت که هرگاه فرزندی موجب عذاب و زجر و رسوائی و مذلت والدین است با صدای بلند به آنان اعلام می کند که: ای پدر و مادر عزیز خودتان را تربیت کنید!
پس این فرزندانند که برای تربیت والدین به دنیا آمده اند و والدین مسئول سرنوشت فرزندان خود نیستند. فقط کافی است که فرزندان را ظرف شهوات و زباله دان حقارتها و حماقتهای خود نسازند.
پیام آخر ما به همه والدین این است که: لطفاً برای رضای خدا دست از تربیت فرزندان خود بردارید و به تربیت خود همت گمارید!
فقط به وظایف خود تن در دهید و نگران آینده فرزندان مباشید.

از کتاب من - تو - او تألیف استاد علی اکبر خانجانی 



۱۳۹۸ آذر ۷, پنجشنبه

کتاب صوتی کند و کاوی در حقوق ( حق ابطال)

کتاب صوتی کند و کاوی در حقوق ( حق ابطال)
آنچه که انسان را اسیر و برده غیر می سازد نه نیاز او به غیر، بلکه انکار نیازش به غیر است و بروز تکبرانه و ریاکارانه نیازش به غیر. آنچه که کفر نامیده می شود همین است. نیاز به غیر بطور کلی بر دو دسته است که نهایتاً به دو موضوع می رسد: نیاز به محبت و نیاز به پول. آنکه خود است نیاز به محبت دیگران دارد و آنکه بی خود است نهایتاً از دیگران جز پول نمی خواهد و هر چیز دیگری هم که بخواهد انگیزه ای جز پول بیشتر ندارد. ولی اکثریت بشر پول خواهی اش را در لباس محبت پنهان می کند و این همان راه گم شدگی است و اسارت.
از کتاب کندو کاوی در حقوق تألیف استاد علی اکبر خانجانی ص 92


۱۳۹۸ آذر ۶, چهارشنبه

کتاب صوتی هستی بایستی

کتاب صوتی هستی بایستی
238- من نخستین روان شناسی هستم که اعلان نمودم و به تحقیق و دلایل عینی و عقلی به وضوح ثابت کردم که همه امراض جسمانی و عصبی و روانی بشر که عذاب آفرین هستند چیزی جز عذاب حاصل از تکبر و انکار حقیقت نیست: ستم گری! یعنی اینکه هر انسانی علتی جز خودش ندارد. و بدین ترتیب اومانیزم کامل و واقعی را تحقق بخشیدم و بی مایگی و ریای اومانیزم غربی را نشان دادم. نشان دادم که طبابت حقیقی همان دین صادقانه است و جز من کسی این امر را محقق نکرده است در عمل.
از کتاب هستی بایستی تألیف استاد علی اکبر خانجانی

57- کتاب صوتی علم، فلسفه، عرفان، هرمنوتیک قسمت 1

57- کتاب صوتی علم، فلسفه، عرفان، هرمنوتیک قسمت 1

۱۳۹۸ آبان ۲۴, جمعه

کتاب صوتی شناخت شناسی

 شناخت شناسی
نفهمیدن چیست؟
همواره نفهمیدن است که به طور یقین فهمیده می شود و فهمیدن ها همواره محکوم به فهم نشدن هستند و غرق در تردیدند و فنای کامل هر چیزی که عرصه بروز معنای کامل آن چیز است انسان را به مقام فهم نشدن کامل و یقین بار آن چیز می رساند. فقط فهمیده نشدن است که همواره تکامل می یابد در جریان ابطال فهمیده شدن ها. فهم کامل همان نفهمیدن کامل و کل یک چیز است، کلاً و کاملاً و اصلاً و ابداً نفهمیدن همان فهم کامل است و اعتراف بر این نفهمی و ماندن ابدی در این مقام. 
...
فهمیدن مولد اراده و قدرت است که به زودی می شکند و باطل می شود و از خرابات آن یعنی از عرصه نفهمیدن است که عشق و ایثار پدید می آید و نیز خرافه و زهد و خشوع.

از کتاب شناخت شناسی تألیف استاد علی اکبر خانجانی
 فهرست کتاب :
شناختن برای چه-یعنی چه یعنی چه-شک-نفهمیدن چیست-تضاد-شناخت عرفی-جبر و آزادی شناخت-شناخت و شناسنده-هستی شناسی-روشهای شناخت-شناخت محض-معما شناسی-واقعه شناختن-عشق به شناخت-اخلاق شناخت-شناخت ابزاری-مرگ شناخت-شناخت زنانه-شناخت ارادی-گناه شناخت-عاطفه شناخت-شناخت جنسی-شناخت مذهبی-شناخت واژه ای-شناخت ریایی-شناخت تساهلی-شناخت عاشقانه-شناخت اخباری-شناخت جاودانه-شناخت سیاسی-شناخت تناسخی-شناخت زناشوئی-شناخت تخدیری-شناخت قیاسی-شناخت امپریالیستی-شناخت طبی-شناخت شرطی-شناخت متافیزیکی-شناخت دوستانه-شناخت مدرن-شناخت جمالی


۱۳۹۸ آبان ۲۳, پنجشنبه

کتاب صوتی معمای آزادی

کتاب صوتی معمای آزادی
19- حسرت مرگباری که هنوز هم امروزه یک روستائی در بدست آوردن زندگی در یک شهر بزرگ دارد و یا یک جهان سومی برای مهاجرت به غرب دارد بدان معناست که تکنولوژی در چشم بشر همان تکنولوژی بهشت است: تکنولوژی آزادی اراده و اراده به قدرت تام. و این همان عطش رجعت به بهشت است که یک روستائی و جهان سومی پیش روی و آینده و یا در سرزمین دور دست و صاحب تکنولوژی کامل تصور می کند ولی یک آمریکائی و یا ژاپنی و آلمانی صاحب رفاه کامل این بهشت را از دست رفته و پشت سرش و در خاطرات دوران کودکی و آبا و اجدادی خودش در یک زندگی ساده کشاورزی و دامی جستجو می کند، در عصر حجر. هیپی گری بیانگر این وضع است یک غربی که تکنولوژی و دموکراسی و آزادی عمل را حدوداً تجربه کرده است تکنولوژی را دوزخ می داند و نه بهشت و در حسرت زندگی در غار و یا بالای درخت در جنگل های بکر است. امروزه همه غربیان و دارندگان تکنولوژی و آزادی فقط به امید ایام تعطیل هستند که به کوه و جنگل بروند و به سبک عصر حجر زندگی کنند. گوئی که تکنولوژی فقط از دور بهشت می نماید و از نزدیک جهنم. " آزادی عمل " به انگیزه و ارزش آزادی برای تدارک بهشت است وگرنه هیچکس در آزادی عملی که دارد احساس آزادی و بهشت ندارد و بلکه احساس خستگی و خر حمالی و حقارت و اسارت و بدبختی می کند به این امید که بالاخره روزی از این وضع آزاد می شود: آزادی عمل به امید رسیدن به احساس آزادی. ولی هنوز کسی به چنین آرمانی نرسیده است.
از کتاب معمای آزادی تألیف استاد علی اکبر خانجانی

۱۳۹۸ آبان ۲۲, چهارشنبه

کتاب صوتی حقیقت چیست؟

حقیقت چیست؟
14- عرفان و خاصه عرفای اسلامی و ایرانی جمعاً بر این امر متفق القولند که خود انسان حجاب حقیقت خویش است و باید از میان خویش برخیزد. در اینجا انسان بعنوان کانون ضدیت با حقیقت و دشمن اصلی و بلکه تنها دشمن حقیقت است و در عین حال تنها تشنه حقیقت است. از این دیدگاه حقیقت همان سرالاسرار است که هر عارفی به زبان استعاره و الفاظ و امثال هزارتوی خود اشاراتی به حقیقت می کند که هر کسی می تواند مطابق میل خود از آن برداشتی کند. و اصلاً خود عارفان سرگشته و دیوانه کوی حقیقت هستند که بهمان شدت که به آن عشق می ورزند از آن می نالند و خون دل می خورند.
از کتاب حقیقت چیست تألیف استاد علی اکبر خانجانی

۱۳۹۸ آبان ۲۱, سه‌شنبه

کتاب صوتی فلسفه زمان

فلسفه زمان - دوستی و زمان
35- من حتی دیگر تعجب نمی کنم که فقط تبسم می کنم. لبخند ابدی و منجمد شده بودا را اینک بهتر درک می کنم. چرا باید از تباه شدن و نابودی هراسید. این بی ایمانی است به وجود. این کفر است. و تازه مگر چه اشکالی دارد در حالیکه لبخند می زنم کمی هم گهگاهی در دلم گریه کنم. آیا می ترسم که ایمانم خدشه دار شود؟ تازه مگر چه اشکالی دارد که ایمانم خدشه دار شود. ایمان خدا هم خدشه دار است وگرنه مرا نمی آفرید و هیچ چیزی نمی آفرید.
36- براستی که چه عالی گفت آن عارف بزرگ که : زمان ، چشم زخم ابلیس است به انسان. ولی درست تر این بود که بجای «زمان» از «گذشت زمان» مترادف چشم زخم ابلیس سخن می گفت. «زمان» لطف خدا به انسان است از غایت عشق.

از کتاب فلسفه زمان تألیف استاد علی اکبر خانجانی
فهرست کتاب:
زمان و خدا،دوستی،شناخت،اخلاق،زنان،خواب،اراده،ازدواج،تکنولوژی،تغذیه،حکومت،بازی،حافظه،ماده،قلم،موسیقی،سینما،گذشت زمان،جان،جنگ،اسطوره،تقدیر،بیماری،مالکیت،روابط اجتماعی،ناجی،تناسخ،نبوت،آزادی،و زمان من

۱۳۹۸ آبان ۲۰, دوشنبه

فلسفه وجودی زن (زن شناسی)

فلسفه وجودی زن (زن شناسی)
در طول تاریخ بشری زنان مردنما یا مردوار همواره اتگشت شمار و کمیاب بوده اند همانطور که مردان زن وار. ولی در تمدن جدید که همان تمدن صنعتی و کتابی می باشد که بزرگترین ویژگی ذاتی اش همسان سازی بوده است پدیده زن واری مرد و مردواری زن نیز بشدت در حال وقوع می باشد و جهان گیر می گردد. بنابر این این یک پدیده ماشینی می باشد که بحث تخصصی آن شاید اساساً مربوط به پدیده ماشینیزم گردد که همانا جنون همسان سازی صوری عالم و آدم است که شعار برابری و آنچه که امروزه عدالت اجتماعی نامیده می شود نیز محصول همین وضع می باشد. بنابر این لااقل از این دیدگاه و با درک این وضعیت جدید بشری بهتر می توان فرق بین زن سنتی و زن مدرن را درک کرد که این فرق بدین لحاظ به همین شدت شامل حال مرد سنتی و مرد مدرن نیز می شود. 

از کتاب فلسفه وجودی زن تألیف استاد علی اکبر خانجانی